Wenkbrauwen

Wenkbrauw styling is veel meer dan enkel epileren, daarom houden we vooraf altijd een kort consult om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit consult bepalen we de juiste wenkbrauw shape voor jouw gezicht en kijken we welke behandeling het beste bij jou past. 

Wanneer we dit hebben gedaan verzorgen we je wenkbrauwen met de beste producten. De behandeling voeren we uit door middel van waxen en/of threaden. Waxen is een snelle manier van ontharen die niet schadelijk is voor de huid in tegenstelling tot harsen omdat wax niet hecht aan de huid. Threaden is een efficiënte techniek om alle fijne donshaartjes te verwijderen, dit geeft een éxtra strak resultaat. 

Daarna knippen we de lange haren en epileren de laatste overgebleven haartjes met een pincet.

Na elke behandeling geven we de tips en tricks om je wenkbrauwen op te maken met make-up en geven we nazorg advies om langdurig van het resultaat te genieten.

Daarnaast is het mogelijk om als optie naast browstyling de wenkbrauwen te lamineren, dit is een behandeling die ervoor zorgt dat de haren de juiste richting op worden geplaatst. Ook wel Brow-lifting genoemd. Dit resultaat blijft tussen de 4 tot 6 weken en is niet schadelijk voor je haren. Na deze behandeling zien je wenkbrauwen er voller en meer ‘fluffy’ uit. Deze behandeling kan niet uitgevoerd worden in combinatie met henna, dit kan pas wanneer er 48 uur na de behandeling is verstreken. Deze behandeling is uitermate geschikt voor A-symetrische wenkbrauwen en haren die de verkeerde richting op groeien. 24 uur na de behandeling mag je niet in contact komen met water of make-up gebruiken.