Behandelingen

Wenkbrauwstyling is veel meer dan enkel epileren, daarom houden we vooraf altijd een kort consult om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit consult bepalen we de juiste wenkbrauw shape voor jouw gezicht en kijken we welke behandeling het beste bij jou past. 

Brows_and_Bubbles_NLD_383736_6_4

Browstyling

Het shapen van je wenkbrauwen doen we door middel van waxen en/of threaden. Daarnaast worden de overige haren geëpileerd en geknipt.

Waxen is een snelle manier van ontharen. Threaden is het epileren met draad, een efficiënte techniek om alle donshaartjes te verwijderen, dit geeft een strak resultaat en is geschikt voor de gevoelige huid. Het resultaat van deze behandeling is gemiddeld 4 weken zichtbaar (dit is persoonlijk en hangt af van je haargroei cyclus). De behandeling kan op jouw cyclus worden herhaalt. 

Let op: je kunt niet waxen wanneer je medicatie gebruikt die de huid kan verdunnen zoals reaccutane of producten met vitamine a zuur. Daarnaast is het niet verstandig om te waxen wanneer je peelings hebt ondergaan en mag je 24 uur niet in de zon. (wil je dit wel? kies dan in plaats van waxen voor threaden).

Verven

Bij het verven van je wenkbrauwen heb je 2 mogelijkheden: gewone verf (het verven van enkel de haartjes) en Henna (het verven van haar en huid).

Het resultaat van gewone verf blijft ongeveer 4 weken zichtbaar. Omdat gewone verf enkel de haartjes verft geeft dit een natuurlijk effect en is daarom ook uitermate geschikt voor mannen. Henna verf blijft ongeveer 6-12 dagen zichtbaar op de huid en 5 weken zichtbaar in de haren. Omdat de henna huid en haar verft maakt dit make-up producten overbodig. 

Let op: bij het verven met henna is het belangrijk dat je niet bekend bent met eventuele allergieën. Daarom is het verstandig om vooraf een patch test te laten afnemen in de salon. Daarnaast mag je 24 uur niet in contact komen met water, niet onder de zonnebank en moet je zoveel mogelijk olieproducten vermijden. 

Lamination

Lamination is een behandeling die ervoor zorgt dat de haren de juiste richting op worden geplaatst met permanente vloeistof. Ook wel Brow-lifting genoemd.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor A-symetrische wenkbrauwen en haren die de verkeerde richting op groeien. Diverse richtingen zijn mogelijk op basis van jouw wensen. Het resultaat blijft tussen de 4 tot 6 weken zichtbaar en is niet schadelijk voor je haren. Na deze behandeling zien je wenkbrauwen er voller en meer ‘fluffy’ uit.

Let op: deze behandeling kan niet uitgevoerd worden in combinatie met henna, dit kan pas wanneer er 48 uur na de behandeling is verstreken. Ook is deze behandeling is niet mogelijk tijdens zwangerschap en mag je 24 uur na de behandeling niet in contact komen met water. Het is verstandig om olieproducten te vermijden.

Wimperlift

lashlifting is een krul behandeling van de eigen wimpers, zonder kunstmatige haartjes aan te brengen. 

Deze behandeling is perfect wanneer je je oogopslag een  boost wil geven. Het liften kan gecombineerd worden met het verven van de wimpers, wat mascara overbodig maakt en zorgt voor een stralende oogopslag. De behandeling is geheel pijnloos. Het resultaat van de lashlift blijft tussen de 6-8 weken zichtbaar (verschilt per haarcyclus). Het is niet schadelijk en kan elke 2/3 maanden herhaalt worden.

Let op: zorg ervoor dat je 24 uur niet in aanraking komt met water en je geen mascara gebruikt. Ook olieproducten kunnen ervoor zorgen dat de lift eerder verdwijnt. Hormonen kunnen de lift beïnvloeden en word daarom ook niet uitgevoerd tijdens zwangerschap. 

Permanente make-up

Bij powderbrows worden de wenkbrauwen op subtiele wijze ingeschaduwd met pigment en daardoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen hebt opgemaakt met wenkbrauwpoeder.

Powderbrows is dé nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwbehandelingen.

Ben jij het zat om je wenkbrauwen elke dag te moeten tekenen? Of heb je simpelweg weinig wenkbrauwhaartjes? Dan is powderbrows iets voor jou! Het resultaat is semi permanent en dat betekend dat je na ongeveer 1-1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven. Dit zorgt voor een langduriger mooi resultaat. 

let op: deze behandeling word niet uitgevoerd tijdens zwangerschap, het geven van borstvoeding en het gebruiken van bloedverdunners. Ook mag je geen bestraling of chirurgie hebben ondergaan het afgelopen jaar. 

PMU gezet bij een andere salon? Stuur ons een duidelijke foto dan kunnen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een touch-up in onze salon.

Wil jij een powderbrows behandeling inplannen? Dat kan via deze link.