Behandelingen

Wenkbrauwstyling is veel meer dan enkel epileren, daarom houden we vooraf altijd een kort consult om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit consult bepalen we de juiste wenkbrauw shape voor jouw gezicht en kijken we welke behandeling het beste bij jou past. 

Brows_and_Bubbles_NLD_383736_6_4

Browstyling

De wenkbrauw behandeling voeren we uit door middel van waxen en/of threaden. Daarnaast worden de overige haren geëpileerd en geknipt.

Het resultaat van deze behandeling is gemiddeld 4 weken zichtbaar (dit is persoonlijk en hangt af van je haargroei cyclus). De behandeling kan op jouw cyclus worden herhaalt. 

Waxen is een snelle manier van ontharen. Threaden is het epileren met draad, een efficiënte techniek om alle donshaartjes te verwijderen, dit geeft een strak resultaat en is geschikt voor de gevoelige huid.

Let op: je kunt niet waxen wanneer je medicatie gebruikt die de huid kan verdunnen zoals reaccutane of producten met vitamine a zuur. Daarnaast is het niet verstandig om te waxen wanneer je peelings hebt ondergaan en mag je 24 uur niet in de zon. (wilt je dit wel? kies dan in plaats van waxen voor threaden).

Verven

Bij het verven van je wenkbrauwen heb je 2 mogelijkheden: gewone verf (het verven van enkel de haartjes) en Henna (het verven van haar en huid).

Het resultaat van gewone verf blijft ongeveer 4 weken zichtbaar. Henna verf blijft ongeveer 6-12 dagen zichtbaar op de huid en 5 weken zichtbaar in de haren. 

Omdat gewone verf enkel de haartjes verft geeft dit een natuurlijk effect en is ook uitermate geschikt voor mannen. Omdat de henna huid en haar verft maakt dit make-up producten overbodig. 

Let op: bij het verven met henna is het belangrijk dat je niet bekend bent met eventuele allergieën. Daarom is het verstandig om vooraf een patch test te laten afnemen in de salon. Daarnaast mag je 24 uur niet in contact komen met water, niet onder de zonnebank en moet je zoveel mogelijk olieproducten vermijden. 

Lamination

Lamineren  is een behandeling die ervoor zorgt dat de haren de juiste richting op worden geplaatst. Ook wel Brow-lifting genoemd.

Het resultaat blijft tussen de 4 tot 6 weken zichtbaar en is niet schadelijk voor je haren. Na deze behandeling zien je wenkbrauwen er voller en meer ‘fluffy’ uit.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor A-symetrische wenkbrauwen en haren die de verkeerde richting op groeien. Diverse richtingen zijn mogelijk op basis van jouw wensen.

Let op: deze behandeling kan niet uitgevoerd worden in combinatie met henna, dit kan pas wanneer er 48 uur na de behandeling is verstreken. Daarnaast mag je 24 uur na de behandeling niet in contact komen met water of make-up gebruiken. Ook is het verstandig om olieproducten te vermijden.

Lashlift

lashlifting is een krul behandeling van de eigen wimpers, zonder kunstmatige haartjes aan te brengen. 

Het resultaat van de lashlift blijft tussen de 6-8 weken zichtbaar (verschilt per haarcyclus). Het is niet schadelijk en kan elke 2/3 maanden herhaalt worden.

Het liften kan gecombineerd worden met het verven van de wimpers, wat mascara overbodig maakt en zorgt voor een mooie oogopslag. De behandeling is geheel pijnloos.

Let op: zorg ervoor dat je 24 uur niet in aanraking komt met water en je geen mascara gebruikt. Ook olieproducten kunnen ervoor zorgen dat de lift eerder verdwijnt. Hormonen kunnen de lift beïnvloeden en er word daarom ook geadviseerd niet uit te voeren tijdens zwangerschap.