Behandelingen

Brows_and_Bubbles_NLD_383736_6_4

Browstyling

Wenkbrauwstyling is veel meer dan enkel epileren, daarom houden we vooraf altijd een kort consult om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit consult bepalen we de juiste wenkbrauw shape voor jouw gezicht en kijken we welke behandeling het beste bij jou past. 

Het shapen van je wenkbrauwen doen we door middel van waxen en/of threaden. Daarnaast worden de overige haren geëpileerd en geknipt.

Waxen is een snelle manier van ontharen. Threaden is het epileren met draad, een efficiënte techniek om alle donshaartjes te verwijderen, dit geeft een strak resultaat en is geschikt voor de gevoelige huid. Het resultaat van deze behandeling is gemiddeld 4 weken zichtbaar (dit is persoonlijk en hangt af van je haargroei cyclus). De behandeling kan op jouw cyclus worden herhaalt. 

Let op: je kunt niet waxen wanneer je medicatie gebruikt die de huid kan verdunnen zoals reaccutane of producten met vitamine a zuur. Daarnaast is het niet verstandig om te waxen wanneer je peelings hebt ondergaan en mag je 24 uur niet in de zon. (wil je dit wel? kies dan in plaats van waxen voor threaden).

Regular verf

Wil jij enkel je haartjes kleuren? kies dan de regular verf. 

Het resultaat van regular verf blijft ongeveer 3-4 weken zichtbaar. Omdat de verf enkel de haartjes verft geeft dit het meest natuurlijke effect en is daarom ook uitermate geschikt voor mannen. Deze verf heeft het minste nazorg nodig, in principe mag je direct na de behandeling alles doen en is daarom super praktisch. 

Henna brows

Wil je superstrakke en volle wenkbrauwen? Dan is henna een goede optie voor jou!

Henna verf blijft ongeveer 7 dagen zichtbaar op de huid en 4-5 weken zichtbaar in de haren. Omdat de henna huid en haar verft maakt dit make-up producten overbodig en kun je eventuele gaatjes camoufleren. 

Let op: bij het verven met henna is het belangrijk dat je niet bekend bent met eventuele allergieen.  Daarom is het verstandig om vooraf een patch test te laten afnemen in de salon. Daarnaast mag je 24 uur niet in contact komen met water, niet onder de zonnebank en moet je zoveel mogelijk olieproducten vermijden.

Hybrid brows

Ben jij helemaal fan van henna brows en zou je nog langer willen genieten van het resultaat? Zoek niet verder!

Hybrid wenkbrauw verf is te vergelijken met permanente haarverf en moet echt uit de wekkbrauwhaartjes groeien. Daarnaast geeft het ook een afdruk op de huid die 7-10 dagen blijft zitten. Ook mag hybrid brows en airbrush hybrid brows in tegenstelling tot henna wél gecombineerd worden met lamination. De perfecte combinatie voor gekleurde, volle en fluffy wenkbrauwen. 

Airbrush hybrid brows

Wil jij je jouw wenkbrauwen naar een hoger niveau tillen? En zoek jij de ultieme combinatie van volle gekleurde wenkbrauwen en toch een natuurlijke look?

Tijdens deze behandeling gebruiken we in plaats van een penseel een airbrush apparaat en dit zorgt voor een heel subtiel en poederachtig eindresultaat. Bij deze techniek blijft de verf 7-10 dagen op de huid en groeit de verf echt uit de haren net als permanente haarverf. Je hebt daarom nóg langer plezier van je mooie gekleurde wenkbrauwen. Hybrid brows en airbrush hybrid brows kunnen in tegenstelling tot henna wél in combinatie worden gebruikt met lamination. 

Tip: als je benieuwd bent naar hoe powderbrows bij jou zou staan, dan is dit dé ultieme behandeling om een vergelijkbaar resultaat te krijgen. 

Sensitive verf

Ben jij allergisch voor PPD en wil je je wenkbrauwen of wimpers toch een kleur geven? Dan is de sensitive  verf de beste optie voor jou.

Het resultaat blijft 3-4 weken zichtbaar en geeft een kleine stempel op de huid waardoor de wenkbrauw vorm heel mooi zichtbaar is. 

Let op: indien je een hele grote allergische reactie hebt op PPD is het vooraf aangeraden om ook voor de sensitive verf een patch test uit te voeren. Dan ben je echt zeker dat je geen reactie zal krijgen na de behandeling.  

Lamination

Deze behandeling is uitermate geschikt voor A-symetrische wenkbrauwen en haren die de verkeerde richting op groeien. Ook lijken je wenkbrauwen direct voller, zelfs bij overmatig geplukte wenkbrauwen. 

Lamination is een behandeling die ervoor zorgt dat de haren de juiste richting op worden geplaatst met permanente vloeistof. Ook wel Brow-lifting genoemd.

Diverse richtingen zijn mogelijk op basis van jouw wensen. Het resultaat blijft tussen de 4 tot 6 weken zichtbaar en is niet schadelijk voor je haren. Na deze behandeling zien je wenkbrauwen er voller en meer ‘fluffy’ uit.

Let op: deze behandeling kan niet uitgevoerd worden in combinatie met henna, dit kan pas wanneer er 48 uur na de behandeling is verstreken. Ook is deze behandeling is niet mogelijk tijdens zwangerschap en mag je 24 uur na de behandeling niet in contact komen met water. Het is verstandig om olieproducten te vermijden.

Wimperlift

Deze behandeling is perfect wanneer je je oogopslag een  boost wil geven. Het liften kan gecombineerd worden met het verven van de wimpers, wat mascara overbodig maakt en zorgt voor een stralende oogopslag.

lashlifting is een krul behandeling van de eigen wimpers, zonder kunstmatige haartjes aan te brengen.  De behandeling is geheel pijnloos. Het resultaat van de lashlift blijft tussen de 6-8 weken zichtbaar (verschilt per haarcyclus). Het is niet schadelijk en kan elke 2/3 maanden herhaalt worden.

Let op: zorg ervoor dat je 24 uur niet in aanraking komt met water en je geen mascara gebruikt. Ook olieproducten kunnen ervoor zorgen dat de lift eerder verdwijnt. Hormonen kunnen de lift beïnvloeden en word daarom ook niet uitgevoerd tijdens zwangerschap. 

Permanente make-up

Ben jij het zat om je wenkbrauwen elke dag te moeten tekenen? Of heb je simpelweg weinig wenkbrauwhaartjes? Dan is powderbrows iets voor jou!

Bij powderbrows worden de wenkbrauwen op subtiele wijze ingeschaduwd met pigment en daardoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen hebt opgemaakt met wenkbrauwpoeder. Het resultaat is semi permanent en dat betekend dat je na ongeveer 1-1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven. Dit zorgt voor een langduriger mooi resultaat. 

let op: deze behandeling word niet uitgevoerd tijdens zwangerschap, het geven van borstvoeding en het gebruiken van bloedverdunners. Ook mag je geen bestraling of chirurgie hebben ondergaan het afgelopen jaar. 

PMU gezet bij een andere salon?  Stuur ons een duidelijke foto dan kunnen wij beoordelen of je in aanmerking komt voor een touch-up in onze salon.