Team

Marija

Eigenaresse, Brow expert
 
Marija begon in 2015 aan haar Visagie opleiding bij Art of Colors in Amsterdam en deed make-up voor diverse opdrachtgevers in de fashion en entertainment business. Toen ze begon bij de eerste wenkbrauwbar van Nederland als wenkbrauwspecialist was haar hart verkocht.

Door de kwaliteit van haar werk en haar gastvrijheid weten veel fans haar tot op de dag van vandaag nog te vinden, ook nu ze zich in Amersfoort gevestigd heeft.

In april 2019 opende zij de deuren van Brows and Bubbles in de Koestraat. 3 jaar op rij mag zij haar salon Top Rated noemen bij Treatwell met een 5/5 sterren beoordeling. 

Naast het creëren van de mooiste wenkbrauwen helpt ze startende browstylisten door heel Nederland met haar cursussen om hen te voorzien van de best mogelijke start in de wenkbrauw industrie.

  • Momenteel heeft Marija een klantenstop, enkel vaste klanten kunnen terecht bij het maken van een afspraak.

Quinty

– Brow expert 

Quinty is sinds mei 2022 onze aanwinst voor het team.

Deze beauty lover en brow expert begon in 2019 aan haar opleiding tot allround schoonheidsspecialiste en heeft haar Acne specialisatie afgerond. 

Vanaf haar 16e begon ze bij een toonaangevende salon in Apeldoorn. Door haar talent en passie heeft ze vele jaren ervaring mogen opdoen en is nu klaar om ons team te komen versterken. 

Veel tevreden klanten zijn al fan! 

Wil jij haar skills ook ervaren? 

Boek dan hier je afspraak.