FAQ

Voor elke behandeling word er een voorgesprek gehouden om de wensen en mogelijkheden te bespreken, wij passen daar de behandeling op aan.

Vaak adviseren wij voor het inplannen van de eerste behandeling browstyling en verven. Dit zodat we je kunnen informeren over de andere opties (henna of lamineren) voor een vervolgafspraak. 

Om het beste resultaat te behalen is het verstandig om je wenkbrauwen te laten ‘uitgroeien’. Bij voorkeur minimaal 4 tot 12 weken. Om dit proces te versnellen is het raadzaam om castorolie of een groeiserum te gebruiken. 

Het modelleren van de wenkbrauwen heeft een gemiddelde frequentie van 4 weken. Uiteraard kijken we gezamenlijk naar de persoonlijke frequentie voor jouw wenkbrauwen.

Het verven mag pas herhaalt worden na minimaal 3 weken en voor henna geldt 4 weken. 

Lashlifting en lamination kun je het beste herhalen vanaf 8 weken. 

Via deze link kunt u een afspraak inplannen. 

Na het boeken van de afspraak heb je een afspraak bevestiging ontvangen via je e-mailadres. In deze afspraak bevestiging kun je zelf de afspraak wijzigen of annuleren. 

Wil je binnen 24 uur voorafgaande de behandeling annuleren? Dan willen we je wijzen op onze annulering policy in onze algemene voorwaarden.

Dit is afhankelijk van het aantal minuten dat u te laat komt.

Het kan zijn dat de afspraak deels of volledig word gestaakt wanneer u te laat aankomt. Hierover kun je meer vinden in onze algemene voorwaarden

Wij kunt enkel contactloos betalen (PIN of Apple Pay).

Daarnaast is het mogelijk om te betalen met een giftvoucher van onze salon.

  • Wij werken enkel op afspraak, tijden kunnen daarom afwijkend zijn. 

De bestelling wordt binnen 2-3 werkdagen geleverd door post NL.

 

Brows and Bubbles heeft maatregelen moeten nemen om de salon zo veilig mogelijk te maken tijdens het COVID-19 virus. We willen je vragen de instructies op te volgen wanneer je de salon bezoekt. 

  • Kom niet naar de salon wanneer je klachten hebt. Heb je deze wel? Dan dien je deze zo snel mogelijk (voor 24 uur) door te geven aan de salon zodat uw afspraak kosteloos word verplaatst. 
  • Komt u toch naar de salon wanneer u niet in goede gezondheid bent zullen wij u de toegang weigeren.
  • Reinig uw handen voorafgaande de behandeling. 
  • Kom alleen naar de afspraak (uitzondering voor friend&friend behandelingen).
  • Kom precies op tijd zodat je niet onnodig hoeft te wachten in de salon. 
  • U kunt enkel contactloos betalen (pin of Apple Pay).

Kinderen en huisdieren zijn helaas niet welkom in de salon, dit zodat wij de kwaliteit en het serviceniveau binnen de beschikbare tijd kunnen garanderen. 

Ja, vrijwel naast de salon is een parkeergarage.

Klik hier voor uitgebreide informatie van parkeergarage Koestraat (Grote haag 2).

Ja, al onze producten zijn vegan en cruelty free. 

Een allergische reactie uit zich vaak in extreme roodheid en een branderig gevoel 1 of 2 dagen na de behandeling. Ook kan de huid dik aanvoelen (het gevoel alsof er vocht ophoopt onder de huid).

Pukkeltjes of bultjes zijn vaak geen aanduiding voor een allergische reactie. Dit gebeurd wanneer haarzakjes geïrriteerd raken. Probeer de huid schoon te houden na de behandeling en vermijd make-up de eerste paar uur. Tea tree helpt hier heel goed tegen en meestal verdwijnt het daardoor binnen een dag. Daarnaast is wellicht een andere techniek van ontharen een optie voor jou (waxen/threaden).

Gelukkig komt het niet vaak voor maar het zou kunnen dat je een allergische reactie krijgt op de verf (PPD of Henna). Dit is uiteraard heel erg vervelend. Het beste wat je kunt doen is de huisarts bellen om de allergie te bestrijden met voorgeschreven medicatie.

Hou ons zeker op de hoogte dan kunnen wij kijken wat we in het vervolg voor jou kunnen betekenen met een aangepaste behandeling. 

Er zijn voldoende mogelijkheden voor klanten met een zeer gevoelige huid. 

Jazeker, je bent altijd welkom om een patch test (PPD/Henna) te laten uitvoeren.

Let op: het is belangrijk dat je deze test 3 dagen voor je behandeling uitvoert, dit omdat een allergische reactie binnen 48 uur kan optreden. 

Zie je jouw vraag er niet bij staan? Neem dan gerust contact op.